CANM8-NAV CAN Bus adaptér – spiatočka

CANM8-NAV CAN Bus adaptér - spiatočka. Adaptér CANM8-NAV na získanie informácií z CAN zbernice o zaradenej spiatočke.Výstup 5 informacií pre pripojenie navigácie. - rýchlostné impulzy - zapnuté zapaľovanie (st.+15) -…

Zobraziť viac
Kód tovaru: 110 346
Skladom

109,50  s DPH

Montáž produktu

Zabezpečíme Vám montáž tohto produktu v našej montážnej dielni alebo Vás odporučíme k našim overeným obchodným partnerom v mieste resp. v okolí Vášho bydliska po celej SR.

CANM8-NAV CAN Bus adaptér - spiatočka. Adaptér CANM8-NAV na získanie informácií z CAN zbernice o zaradenej spiatočke.Výstup 5 informacií pre pripojenie navigácie.

- rýchlostné impulzy
- zapnuté zapaľovanie (st.+15)
- zapnutie osvetlenia
- spiatočka
- zatiahnutie ručnej brzdy

Modul je navrhnutý napríklad pre pripojenie navigačných zariadení, parkovacie systémy a pod.

Adaptér je navrhnutý pre všetky autá s CAN. Pripojenie k vodičom zbernice CAN automaticky nastaví protokol zbernice CAN pre daný typ automobilu. Adaptér môže byť pripojený k viac ako 300 typom automobilov. (Pozri prílohu).

Pri objednávaní zadajte typ automobilu, v ktorom bude modul nainštalovaný na odoslanie návodu na inštaláciu pre toto auto.

Potrebujete poradiť?

Ak chcete získať viac informácií alebo máte otázky ohľadom tohto produktu, môžete nám zaslať správu vyplnením tohto formuláru